Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] Prywatny serwer - Void Elsword!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

335511403987666440545.png

W poprzednim temacie porobił się bałagan, dlatego otwieram nowy. VoidElsword to prywatny serwer Elsworda otwarty 4 czerwca tego roku. Proszę o zachowanie porządku tutaj. Wszelki spam będzie teraz kontrolowany przeze mnie.

Raty serwera:

4x exp

3x drop

5x szans na pokazanie się Luto podczas Sekretnych Plansz

Darmowe rzeczy na serwerze:

Pasek B na skille

Zablokowane skille

Hyper Active

Eliksiry Woli (1k ED u Aranki)

Dodatkowa rzecz:

Ślub tej samej płci (np. Aisha z Arą)

11, postaci, każda ma skompletowane profesje.

Revamp sekretów, drzewka umiejętności, henia.

Za 10 monet bohatera mamy darmową notatkę/część base avatara/gówna.

Link:

elsword.to

Zwycięski trailer z eventu:

Polecam ;)

Status serwera można sprawdzać w newsach, które wychodzą.

QtiV6xY.gif

• Odpowiedzi 535
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie wiem że wiekszy drop ed jest ale potrzebuje bardzo dużo ed znacie jakieś sposoby na szybsze zdobywanie ed co dropić z henia sekretów itp  na planszy nie tak źle ale wiem że są szybsze sposoby ale nie wiem jakie

Opublikowano

mam pytanie wiem że wiekszy drop ed jest ale potrzebuje bardzo dużo ed znacie jakieś sposoby na szybsze zdobywanie ed co dropić z henia sekretów itp  na planszy nie tak źle ale wiem że są szybsze sposoby ale nie wiem jakie

Grać, zdobywać monety bohatera i wymieniać na kostkę z avatarami, potem sellać po jakieś ~2kk (jeśli chcesz szybki zarobek) lub po 5kk.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Otwarta Rekrutacja do Polskiej gildi na VoidEls.Gildia się zwie-Darkness.Jeśli ktoś chce dojść do gildi wystarczy napisać do Xhyr,Bosmen lub do mnie (iArQueL).Jak narazie gildia się rozwija (mamy 24 członków),jutro będzie o 4 więcej członków ale w tej chwili są OFFLINE.

Dodatkowe informację: Gildia ma 2lvl (prawie 3lvl),wszystkie osoby są codziennie ONLINE + oferujemy pomoc :D

Rekrutacja Start!

Opublikowano

Nie ufajcie użytkonikowi Breejg (w grze Opesis) pożyczyłem mu 20kk i miał mi je oddać dzisiaj lub jutro. Ja chcę do niego napisać a on mnie usunął z listy znajomych... Nie wiem o co tu chodzi, ale póki sprawa się nie rozwiąże to nie polecam z nim grać.

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja na serwerze ? W miarę dużo ludzi gra ;x ?

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Titeg przestań kłamać i wymyślać jakieś beznadziejne rzeczy. Po pierwsze pożyczyłeś mi 2kk a nie 20kk. Po drugie mam świadka, który może zeznać, że dawałeś mi 2kk, bo wtedy współdzieliłem ekran na skype i on wszystko widział. 

@topic Jak na razie osiągnąłem 2 postacie z 70lv. Bardzo przyjemnie się gra. Miłe eventy w których można wygrać sporą liczbe EC (Elmonety po ich)

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Niestety, ale post kolegi wyżej to prawda.

Titek, przestań kłamać.

Cały czas gram na serwerze i nie da się od niego oderwać.

Masa ludzi, darmowe rzeczy, szybki exp i kasa. Czego chcieć więcej?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Bardzo fajny serwerek ;]

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...